News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Vänsterpartiet i Ljusnarsberg har haft årsmöte.

Vänsterpartiet i Ljusnarsberg har haft årsmöte. (Pressmeddelande)

2019-03-28

Fredag 22 mars samlades vi på Bångbro herrgård för att gå igenom föregående års händelser samt för att utse en ny styrelse och utarbeta en handlingsplan för nästkommande verksamhetsår.

Ordförande Jeanette Bergqvist öppnade mötet och överlämnade sedan ordet till gästande Gunilla Remnert från Vänsterpartiet i Lindesberg som blev utsedd att hålla i ordförandeklubban under mötet.
Övriga gäster var Fredrik Sundén Vessling också från Vänsterpartiet i Lindesberg samt Annmari Lööf och Kjell Persson från Vänsterpartiet i Hällefors.
Vi avtackade Astrid Dahl och Jeanette Bergqvist som har delat på ordförandeskapet under året och som nu avgick.

Ny ordförande är Eva Renberg och den övriga styrelsen består av Sune Karlsson, Ulla Diedrichsen, Inga-Lill Olsson och Therese Olsson. Ersättare är Susan Björk och Jeanette Bergqvist.

Vi har de senaste åren sett att de politiska partierna går längre och längre högerut. Klyftorna ökar och egoismen och rasismen breder ut sig alltmer. Vi ser att kvinnors och arbetares rättigheter hotas genom bland annat förslag om inskränkt aborträtt, strejkrätt och anställningstrygghet

Med anledning av detta är det viktigt att det finns ett riktigt vänsteralternativ som motarbetar högerglidningen och kämpar för varje människas lika värde.

Eva Re​nberg

Ordförande

Vänsterpartiet Ljusnarsberg

Kommentarerna är avstängda