News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Valupptakt

Valupptakt

2018-08-20

DSCN0254

På lördagen var det valupptakt på Malmtorget. Det var tre partier som var på plats, Vänsterpartiet, Miljöpartiet samt Moderaterna.
Vänsterpartiet bjöd på fika och levande musik av trubaduren Erik Vilde från Västerås som spelade egna kompositioner.

DSCN0253

Moderaterna, Ulf Hilding med flera, bjöd på korv och hamburgare vid Esters Kiosk och i mitten  höll Miljöpartiet till. Där var bland andra Natalie Peart, och Ronnie Edwardsson och bjöd på frukt.
Allmänhetens intresse för arrangemanget var dock svagt.

Text och foto: Sture Ekmark

Redaktionens funderingar:

Man kan ju undra varför kopparbergarna inte passar på att ta en pratstund med sina politiska företrädare när de nu finns lätt åtkomliga. Finns det inga lokala frågor att diskutera, eller några idéer som man vill föra fram? Eller måste alla möten nu för tiden ske via bildskärmar i mindre eller större format och sociala medier, som Facebook och Twitter? Kan man ställa komplexa frågor och/eller uttrycka sina åsikter med bara 80 tecken?
Nåja, det kanske man kan. Se bara på valaffisherna! Där kan budskapen vara väl så kortfattade, fast å andra sidan blir man ju inte mycket klokare av dem heller.
Men våra lokala politiker kommer med största sannolikhet att ge fler tillfällen till personlig kontakt med väljarna, så passa på bättre nästa gång.

/Red

 

 

Kommentarerna är avstängda