News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Våfflor och dans på Kopparbergarns årsmöte

Våfflor och dans på Kopparbergarns årsmöte

2024-05-31

Efter snabba och smidiga årsmötesförhandlingar bjöds det på våfflor när vår nättidning Kopparbergarn hade årsmöte.

Sture, Bo, Birgitta, Mobin och Linnea förser sig glatt av de framdukade våfflorna. Tack till Erik, Christina och Wiveca som gjorde ett fantastiskt jobb i köket!

De närvarande på årsmötet var rörande överens på alla dagordningens punkter och årsmötets handlingarna blev snabbt avklarade. Arno Wilting avgick och Mobin Yeganeh Tabrizi fyllde hans plats. I övrigt var det inga ändringar i styrelsesammansättningen. 

Rickard Didić sitter kvar som ordförande i styrelsen. Bo Kempegård som många känner igen som vår fritidsreporter, är även valberedare. Det finns dock plats för fler valberedare, hör gärna av er om intresse finns? Vi är även på jakt efter en revisorssuppleant, alla tips mottages tacksamt!

Efter mötet kom tre duktiga och modiga dansare från åk 3-5 för att visa upp två danser som de har lärt sig. Här svängde det ordentligt! Tack till Kulturskolan!

Tack alla medlemmar för ytterligare ett avklarat verksamhetsår! Nu fortsätter vi att fylla det här året med nya och spännande reportage, tävlingar, stipendier och trivselgåvor. Har du ett fint foto eller vill skriva ett litet eller större reportage, tveka inte utan hör av dig till rickard@kopparbergarn.se

Det man behöver tänka på när man skriver ett reportage är att dela med sig av något vackert eller fint i bild eller text, sprida glada nyheter och dela viktig information. Varmt välkommen som skribent!

Text och foto: Anna-Lena Didić 

Kommentarerna är avstängda