News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Vad gör man en torsdagskväll?

Vad gör man en torsdagskväll?

18-11-09
Ibland händer det många saker på en gång. Inte nog med att det var både vernissage på Blå Soffan och gala för Världens Barn på Kyrkbacksskolan, det var också bildvisning i Bruksgården och Levande Ljus-konsert i kyrkan. Vilket ska man då välja att gå på?

PRO i Kopparberg hittade på något eget. När maken och undertecknad passade på att få lite middag på Akropolis mellan varven, började personalen flytta om borden och det märktes, att det skulle komma många. Jo, då, snart ångade Bengan in och började köpslå om priset på en massa pizzor med dricka till. Han fick nog ett bra pris, för han verkade helt nöjd, när en och en och två och två stegade in för att ha trevligt samkväm på kvällskvisten. 

– Vi har haft så många resor, sa Bengan, så nu tänkte vi att vi väl kunde ha trevligt på hemmaplan också, och så kom den här idén om att träffas och äta ute. 

Hur det gick? Jo, vi fortsatte vårt ”jobb”, men alla som kom såg så glada ut, att det nog blev en riktigt trivsam kväll.

Sture Ekmark har skickat ett par bilder och berättar, att det var en mycket lyckad tillställning som PRO hade ordnat med fin musik av Leif Broman, Kjell Alvin samt Roy Edlund.

Personalen tycktes också trivas och serverade allt med ett leende, vilket syns på Yilmaz Morogulari där han sprang mellan borden. 

Text: Inger Aftonljus
Foto: Sture Ekmark

Kommentarerna är avstängda