News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Trygga vuxna på byn

Trygga vuxna på byn

2023-03-27

Kommunens samverkansgrupp för barn och unga 0–20 år arbetar med att utveckla gruppen ”Trygga Vuxna på Byn” tillsammans med några vuxna kommuninvånare. De vill nu bjuda in fler vuxna kommuninvånare till en informationsträff om vikten av att utveckla en grupp med trygga vuxna på byn, vad det innebär och vad som förväntas om du vill delta i gruppen.

De välkomnar alla intresserade på en informationsträff, torsdagen den 30 mars kl. 18.00 i Tingshuset. 

Syftet med ”Unga vuxna på byn” är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet för de unga som rör sig på byn under kvällar och nätter. Med på mötet finns representanter från Ljusnarsbergs kommun, socialtjänsten, polisen och vuxna kommuninvånare som tagit initiativ till gruppen. Förutom information, och gemensamma samtal, så bjuds det på fika under kvällen. Mer information finns på kommunens hemsida https://www.ljusnarsberg.se/5.4f4401c2186975065c09d093.html

För mer information går det också bra att kontakta Sofia Bergman som är samordnare för barn och unga i Ljusnarsbergs kommun. Om man vill delta, ska man också anmäla sitt intresse senast den 28 mars till sofia.bergman@ljusnarsberg.se eller till 070-422 89 76.

Inlägg av: Rickard Didić

Information och bild från kommunens hemsida.

 

 
 

 

Kommentarerna är avstängda