News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Tröjorna har kommit

Tröjorna har kommit

2021-02-02

Hej alla Kopparbergarns läsare
Det kom ett uppdrag från PRO som väckte mig ur min Coronadvala och tvingar mig att försöka få till några rader till Kopparbergarn.
Jag får börja med att önska alla ett gott och förhoppningsvis gott 2021 och det har ju börjat bra åtminstone för våra vintersportare, som alla verkar ha VM detta år och vi får hoppas dt smittar av sig till oss alla så vi alla kan se fram emot en glad sommar och att alla höstevenemang åter kan göra oss glada.
Uppdraget från PRO går ut på att informera alla medlemmar, som vi vet läser denna publikation, att nu har äntligen de emotsedda tröjorna kommit, som gör att alla kan se vilka vi är när vi vistas ute bara värmen tillåter kortärmat igen. Jag bifogar en affisch och hoppas att det finns plats.

PRO tröj-affich

Text Benny Collin Fotot är taget av Bengan

Kommentarerna är avstängda