News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Trivselgåvor till påsk

Trivselgåvor till påsk

2020-04-09
Den vita tisdagen, den 7 april, var Kopparbergarn och delade ut påskgåvor till våra LSS- och äldreboenden i kommunen. Våra påskgåvor var i form av en bukett blommor och ett påskägg som innehöll presentkort, så att de boende kan köpa sig något gott att fira in påsken med!

I år blev det Linnea Didić som delade ut gåvorna från Kopparbergarn.

Eftersom det råder besöksförbud på alla boenden i kommunen p.g.a. smittorisken av COVID-19, så fick vi överlämna gåvorna utomhus, på avstånd.

Först var vi till boendet på Bergsmansvägen. Här var det Annika som glatt tog emot gåvorna till boendet!

Därefter åkte vi till Solgården i Bångbro. Där fick vi överlämna gåvan till två damer som blev väldigt glada.

Nästa boende på tur blev ”Kata” som ligger bakom ”Vulken”. Där möttes vi också av en väldigt glad boende som tacksamt tog emot gåvan.

Koppargården blev näst på tur, där en i personalen fick ta emot gåvan.

Sist, men inte minst blev äldreboendet Treskillingen, som fick ta emot sin gåva. Vi kom tyvärr mitt i rusningstiden då många skulle få kvällsmat och mediciner och därför hann vi inte få något kort vid överlämningen. Men vi överlämnade gåvorna till en i personalen, som tacksamt tog emot dem och återvände till jobbet.
TACK till alla er som jobbar i vården, som finns på plats och hjälper andra dag som natt. Framför allt nu i dessa tider när inga besökare får komma, TACK för det fantastiska jobb ni gör!

Det är så kul att se att gåvorna blir så uppskattade varje gång Kopparbergarn delar ut dem. Detta hade inte varit möjligt om vi inte hade betalande medlemmar och annonsörer. Stort TACK riktar vi därför till er medlemmar och annonsörer som gör det möjligt för oss att bland annat dela ut bidrag till LSS- och äldreboenden, föreningar, stipendier till elever och ge utmärkelser till enskilda individer.

Ett medlemskap i Kopparbergarn kostar 50:- alternativt 100:- för en hel familj. Bli medlem via denna länk: https://www.kopparbergarn.se/bli-medlem-50/
Skulle du vilja annonsera i Kopparbergarn? Se för pris och information på denna länk:
https://www.kopparbergarn.se/annonsera/

GLAD PÅSK till er alla och håll er i friska!

Text: Rickard Didić
Foto: Rickard Didić och Linnea Didić

Kommentarerna är avstängda