News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Trivselgåvor från Kopparbergarn

Trivselgåvor från Kopparbergarn

2023-12-26

Sista veckan före jul är det alltid full rulle, så även hos Kopparbergarn! Det hör till att man vid jul och nyår önskar alla gott och kanske lämnar en gåva, och Kopparbergarn vill gärna göra detsamma! Av intäkter från medlemsskap och annonser i Kopparbergarn delar vi bl.a. ut stipendier och trivselgåvor. Nu var det dags för trivselgåvor till de olika boendena i Ljusnarsberg.

Linnea Didić och jag befann oss på Solstickan förra måndagen för att tillsammans med dem spela in en julhälsning. Efter detta överraskade vi med att dela ut gåvor från Kopparbergarn! Glädjen blev mycket stor!

 

Först blev det en gåva till verksamheten på Solstickan. Josefin fick den stora äran att ta emot denna!

”Kalle” tog mycket glad och överraskad hand om gåvan till boendet Kata Dahlström.

Melitta blev jätteglad för gåvan till boendet på Bergsmansvägen!

 

Glädjen blev stor på Koppargården när jag överlämnade en gåva där. Vad ska man hitta på, blir det kanske något extra gott att äta eller något annat skoj för de boende?

På Solgården blev det förutom överlämnande av en gåva, även en födelsedagssång. Margareta fyllde nämligen år när jag var på besök!

På Treskillingen stod glädjen högt i tak när gåvan överlämnades. Tankar började genast gro. Vad kan vara roligt att göra?

Ja, man kan ju åtminstone börja med något kul som inte är så kostsamt! Så här roligt hade vi det vid mitt besök på Treskillingen! Tänk vad mycket glädje lite juldiadem kan skapa!

Förutom modet att ta på sig diadem, så bjöd också Treskillingen på en fantastisk sånginsats när vi alla sjöng den norska julsången Hey ho!

En riktigt God Jul önskade alla på Treskillingen!

En riktigt God Jul önskar jag och Tack till alla medlemmar och annonsörer! Det är Tack vare er vi kan sprida så mycket glädje!

Text: Anna-Lena Didić

Foto: Linnea Didić och Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda