News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Treskillingen

En glädjens morgon.


En helt vanlig morgon har så sakta inletts på äldreboendet Treskillen i Kopparberg. Den här morgonen är det dessutom lite extra.
Det är en hel del verksamheter som sker, bland annat att varannan onsdag, då Församlingens personal kommer på besök med välfyllda korgar med kaffe och duppa. Men det är inte bara det lekamliga som tillfredsställs utan under Olas ledning radar sig den mycket omtyckta gruppen Sångfåglarna och gör sig beredda att brist ut i sång och musik.

Tillsammans med ett trettiotal rollatorförsedda inneboende fylldes lokalen av välljudande sång och musik Dessemellan läste diakonipersonalen några passande dikter och citat.

Efter gott och väl en halvtimme började det rycka i kaffetarmen, och hux flux dukades de välfyllda korgarna upp till en smaklig kaffestund. Och vad passade bättre som avslutning än att sjunga Den blomstertid nu kommer och minnas skolavslutningen för sommaren. Efter en stund hade Församlingen plockat undan allt och det såg ut som i matsalen. Och Ni som missade detta se till att komma ner om fjorton dar och upplev en trevlig gemenkap. Det tycker i alla fall

Leif i Nittkvarn text o foto.

Kommentarerna är avstängda