News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Tiden flyger

Tiden flyger

2022-01-11

Vi är snart inne i mitten av januari, och hittills har det nya året inte bjudit på så mycket nytt i Kopparbergarn men det har sina förklaringar.

Först och främst så har vi ju den förkättrade Coronan, som på nytt har tagit fart och så är det ju också influensatider till råga på det! Många av oss som arbetar med Kopparbergarn är ju också lite äldre, och även fast vi är vaccinerade, så rör vi oss inte lika fritt i samhället längre, och det är inte bara på grund av smittrisken. En del går till exempel på dåliga ben på grund av någon av alla dessa uppskjutna operationer. Dessutom är det för närvarande inte mycket som händer över huvud taget, som är något att skriva om. Men håll ut! Allt blir snart bättre!

Vi påminner också om att Kopparbergarn är öppen för alla som vill medverka. Det finns inga krav på att man ska kunna skriva felfritt eller ta kanonbilder med en dyr kamera. Lite anteckningar, mobilbilder och eventuella kontaktuppgifter räcker i allmänhet, och om så behövs, så fixar vi till det på ”redaktionen”.

I väntan på att bidragen ska börja strömma in på nytt, presenterar vi nu en quis (frågetävling) signerad Bo Kempegård.

/red

 

Kommentarerna är avstängda