News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Thomas Johansson dubbelsegrare

Thomas Johansson dubbelsegrare

15-10-13
1-bav-245

Thomas Johansson blev både etta och tvåa i tredje etappen av KM i Ställdalens FK på oktobermötet. Kinna FK hade bedömt bilderna och Thomas bäver kom i topp. Den har han fotat på Nittälven, där han tillbringar många timmar i sin kajak.

Klubben fick också en redovisning av hur det gått med häftesförsäljningen på Kopparbergsmarken. Trots att hembygdsföreningen nu står för framställning och försäljning av häftena i fortsättningen, är fotoklubben med och säljer nya som gamla häften. Några kom som vanligt och kompletterade sina samlingar och det kan man göra till ett bra pris, om det inte gäller de allra första häftena i serien, vilka är svåra att få tag på.

Efter en stunds fika, kom kvällens inlämning till KM 4. Den här sista etappen består av en kollektion utskrivna bilder med temat ”Rörelse” och kunde innehålla 3-5 bilder. Åtta kollektioner har lämnats in och ska bedömas.

Den som vill se mer av resultatet i tävlingen kan gå in på Fotoklubbens hemsida, se de fem första bilderna och läsa kritiken.

Text: Inger Aftonljus

Kommentarerna är avstängda