News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Testa dina kunskaper om Örebro län och vinn fina priser!

Testa dina kunskaper om Örebro län och vinn fina priser!

2020-07-17
Ta dig en tur till Turistbyrån i Nora, Lindesberg, Hällefors eller Kopparberg och gå en gratis tipspromenad! Astma- och Allergiföreningen i Bergslagen och Unga Allergiker Bergslagen har ordnat ett gratis tipspromenad öppen för alla, och i samarbete med Kopparbergarn även ett bokstavsbingo för barn t.o.m. 12 år.

Tipspromenadens frågor tar dig genom våra tolv kommuner i Örebro län, så passa på att testa dina kunskaper och gör en ”resa” på hemmaplan! De tävlande med flest rätt på varje ort kommer att tilldelas varsin påse med produkter som är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och/eller är oparfymerade. Innehållet i påsen kan variera men värdet på varje påse är minst 250 kr!

Till de barn som passar på att gå en bingorunda finns det pris att hämta på turistbyråerna!

Tipsfrågor och bingo finns på plats i Nora och Lindesberg den 13-21 juli. Vinnarna på dessa orter meddelas den 22 juli. I Kopparberg och Hällefors finns frågorna och bingo uppsatta den 25 juli t.o.m. den 2 augusti. Här meddelas vinnarna den 3 augusti.

Ev. kommer frågor även placeras ut i andra kommuner i länet. Rätt svar på frågorna kommer därför inte meddelas förrän den 16 augusti på Kopparbergarn.

Arne Carlsson och Ingegerd Stridh var först ut i Lindesberg, med att testa sina kunskaper om Örebro län. Om det gick bra får de veta den 22 juli.

Text och foto: Anna-Lena Didic´

Kommentarerna är avstängda