News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Tennessee Tears tillbaka i Kopparberg

Tennessee Tears tillbaka i Kopparberg

2024-04-04

Äntligen fick vi se dessa (för många Kopparbergare) kända ansiktena igen!

 

Duon består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson som har varit i Kopparberg ett antal gånger förut. Har man varit uppmärksam så vet man att de både spelat på John Scott´s Kopparberg och Kopparbergsfestivalen, och nu i Ljusnarsbergs kyrka. Tennessee Tears känner vi också igen från melodifestivalen 2023 där de framförde låten ”Now I Know”, som man även den fick höra under söndagens konsert i kyrkan.

Spelningen arrangerades av JME Music i samarbete med John Scott´s Kopparberg och Ljusnarsbergs församling och blev en riktigt mysig afton. Vid konsertens slut kunde man gå ner till John Scott´s som hade extra-öppet. Så en stor del av dem som satt i publiken gick ner och köpte sig en hamburgare och artisterna gjorde detsamma. Tilda och Jonas berättade att Kopparberg är ett av deras favoritställen att få komma och spela i, ”alltid lika mysig stämning och härliga människor på plats, man blir varmt välkomnad varje gång!”

Under konserten fick man höra egenskrivna låtar blandade med kända covers. Publiken fick också chansen att önska låtar och kvällen avslutades med önskelåten ”Jolene” av Dolly Parton.

 

Text och foto: Linnea Didic

 

Kommentarerna är avstängda