News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Summercamp i Kopparberg

Summercamp i Kopparberg

2022-08-07
Efter tre års väntan kunde Summercamp genomföras på nytt. Summercamp är ett samarbete mellan Ljusnarsbergs kommun, ICA Supermarket Kopparhallen, JME music och lokala föreningar. Summercamp vänder sig framför allt till barn. Det är inte alla barn som har möjlighet att göra något roligt på sommaren, men här kunde de få prova på en massa gratis aktiviteter och dessutom få lite gratis fika. Men vuxna var naturligtvis även de välkomna till Summercamp och det fanns en del aktiviteter som passade även dem.
Vädret denna förmiddag pendlade mellan sol, regn och blåst, men trots plötsliga regnskurar så var det full aktivitet på området! Över 1000 besökare var på plats. Bland besökarna fanns det även en del turister. Vad roligt att Kopparberg kunde bjuda även dem på en rolig dag!

Linnea Didić lotsade publiken genom dagen och hon fick oväntad hjälp av clownen Gullfina!

Ställdalens AIK hade olika tävlingar under hela förmiddagen. Här är en lagtävling där ett barn och en vuxen tävlar tillsammans. Denna tävling var med Kettlebells!

ICAs hoppborgar var naturligtvis en av de stora favoriterna under dagen!

Hos Unga Allergiker Bergslagen kunde man göra en övning, där man fick känna på hur det kan vara för kompisar med astma. Noomi är en av de modiga som vågar pröva!

Bollklubben hade flera olika aktiviteter med bollar. Bollar är roliga för alla åldrar! Madicken blev extra förtjust i den röda bollen.

Som vanligt bjöds det även på en hel del musik under Summercamp. Dragplåster var bl.a Tennessee Tears som även uppträde under festivalen, samt sångerskan Dotter.

Dotter ger allt på scen till glädje för alla åhörare.
Förutom stora stjärnor så bjöd Kopparbergs egna stjärnor från Kulturskolan på både dans och sång!

Några dansare i åldern 6-8 år som deltagit i ett dagsläger med Linnea under sommaren, visade vad de hade lärt sig. Vad många steg de lärt sig under en dag! Tänk att få uppträda på festivalscenen!

Dansare i åldern 9+ har deltagit i ett två dagars läger med Mimmi och Linnea under sommaren. Förutom roliga lägerdagar så fick de nu uppträda på den stora scenen. Det finns duktiga dansare i Kopparberg!
Foto: Karolina Fagrell

Klara och Elliot från Kulturskolan har sjungit tillsammans i några år. Här framförde de med stor succé Queens låt Bohemian Rhapsody.

Kopparbergarn var också på plats och kan intyga att det var en fantastisk dag. Hos oss fick barnen leta efter borttappade bokstäver i ett bokstavsbingo.

Här är Kopparbergarns ordförande Rickard Didić i samtal med Margareta Kela som är en av Kopparbergarns trogna läsare!

Text och Bild: Anna-Lena Didić
Bildhantering: Rickard Didić

Kommentarerna är avstängda