News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Ställdalens Byalag har haft årsmöte

Ställdalens Byalag har haft årsmöte.

2015-03-20

På torsdagskvällen samlades några Ställdalsbor i Byalagslokalen till årsmöte.

DSCN1210_650px-1

Bengt Andersson hälsade deltagarna välkomna. Bengt har fungerat som tillförordnad ordförande i några månader. Tydligen hade han skött sig bra för han valdes senare till Ordförande i Byalaget.

0

DSCN1212_650px-1

En dagordning som är traditionell för föreningsårsmöten godkändes. Verksamhetsberättelsen visade att Byalaget driver en mycket aktiv verksamhet. Ekonomin är stabil. Lokalbidrag från Kommunen och sponsring från Ahlstroms samt medlemsavgifter ger intäkter. 2014 kunde man investera i en ny dator. Med revisorenas godkännande till redovisningen som garant beslöt deltagarna att bevilja styrelsen ansvarsfrihet.
En nygammal styrelse valdes. Förutom ordförande består styrelsen av Elisabet Björdell Karlsson sekreterare och Ewa Leena Johansson, kassör. Vice ordförande är Kjell Hansson och vice sekreterare Kaija Remonen. Övriga ledamöter är Vanja Karlsson och Kurt Magnusson.
Ställdalens Byalag kommer att representeras av Ewa Leena Johansson i Kommunbygderådet.
Ansvariga för valborgsmässofirandet är Bengt Andersson och Kjell Hansson.

DSCN1214_650px-1

Mötet avslutades och Byalagets alltiallo Vanja Karlsson serverade kaffe med smörgåsar och hembakade vaniljhjärtan. Gott ! Det blev en stunds trevligt småprat innan var och en gick till sitt.

Text och Foto Thyra Lundell

Kommentarerna är avstängda