News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Städdag i Ställdalen

Städdag i Ställdalen

2020-05-17
En strålande solig lördag, om än med en lite kylslagen vind, samlades medlemmar från Ställdalens byalag för den sedvanliga vårstädningen. Vanja höll koll på att varje gata och väg tilldelades någon ansvarig. Sen gav vi oss ut med varsin sopsäck på jakt efter skräp. Och skräp fanns det!

Efter bara någon timme hade ett helt bilsläp med skräp samlats in. Nu hoppas vi att det får vara fint och städat längs våra byvägar, det blir så mycket trevligare då.

Efter städningen tog vi oss alla ut till badet vid Sågdammen. Medan brasan gjordes i ordning, passade Elin på att instruera de yngre medlemmarna hur de skulle leta efter skatter som gömts tidigare i naturen runt kring badet. Skattjakten var riktigt lyckad och alla barnen hittade skatter som bland annat innehöll såpbubblor.

Efter skattjakten grillade vi korv i massor. Kaffe och Vanjas nybakade bullar smakade också finfint. Efter ett väl utfört värv och massor av frisk luft så är det perfekt att fylla på med lite ny energi.

Inom kort kommer bryggorna vid Sågdammen att läggas i men fortfarande är temperaturen i vattnet inte tillräcklig för bad, men vi ser fram emot en varm och fin sommar med många bad. Sågdammen är en riktig pärla som vi hoppas vi kan hjälpas åt att hålla städad. Det blir så mycket trevligare för alla att vara där då.

Från styrelsens sida vill vi framföra ett stort tack till alla Er som kom och hjälpte till att städa i Ställdalen. Nu önskar vi Er en skön sommar!

Ställdalens Byalag genom Ewa-Leena Johansson

Kommentarerna är avstängda