News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

SPF marsmöte

SPF Ljusnarsberg 9 mars 2022

2022-03-12
Bo Kempegård delar med sig av sina upplevelser då. Så här säger han:

Solen lyser med sin fina närvaro och det är 6 grader varmt. Men vi går in på Bångbro Herrgård.

– Hallå? Hör ni mig? När den lilla röda lampan lyser skall det fungera. Välkomna! sa Jacqueline Prinselaar, nu med mikrofon och högtalare. Information om att vaccinationsspruta nummer 4 är i gång. Uppmanade oss att ta sprutan.

-Nu lämnar jag över ordet, säger Jacqueline Prinselaar till Birgitha Hedin Hermansson, som har 100-procentig koll på undertecknad. En bild säger mer än tusen ord.☺

Kassören Birgitha Hedin Hermansson berättade om medlemsavgifter med mera. Hon har varit på en kurs i Oslo, som heter Finnsam-finnbygden i samverkan. https://www.finnsam.org/

Idel öra skulle man kunna säga. Förtäring intogs för att hålla hungern på bekvämt avstånd. Underhållaren var tyvärr förhindrad, så vi fick roa oss bäst vi kunde. Och det kunde vi! 17 frågor med personnamn som svar var verkligen knepigt men roligt. Vi arbetade i olika grupper. När vi fick svaren blev det härliga skratt. Vår grupp hade 10 rätt och 7 fel. Men som vanligt är det bara felen man lär sig på.

Opera på Skäret. Vill ni gå? Medlemslista för oss lämnas till biljettkontoret vid Opera på Skäret. Två torsdagar har vi möjlighet med rabatt på 100:-. Maskeradbalen (italienska, Un ballo in maschera) av Giuseppe Verdi. https://operapaskaret.se/ 30 juli t.o.m. 28 augusti. 12 föreställningar.

Som avslutning läste Jacqueline Prinselaar en text, som heter Svanstankar av Tage Danielsson. En fantastisk text!

-Tack för i dag och välkomna 13 april klockan 13.

Text och foto: Bo Kempegård som tar hjälp av A & Ö. 

Kommentarerna är avstängda