News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

SM-säsongen fortsätter

SM-säsongen fortsätter

17-08-16
16-8

I helgen fortsätter årets SM säsong för rallyföraren Jacob Jansson, Kopparberg och co-driver Stefan Gustavsson, Ludvika. Det är Kolsvarundan med Köping som huvudort som står som värd för den femte deltävlingen.

Rallyt inleds med tre sträckor på fredagskvällen på nästan 2 mil för att sedan avgöras över 9 mil specialsträckor under lördagen. Grabbarna leder klassen för otrimmade 4wd bilar och går in i tävlingen med en bra känsla efter senaste tävlingen i Litauen.

– Det ska bli väldigt roligt att åka SM tävling igen och Kolsvarundan är min ”Hemmatävling” i SM sammanhang vi ser verkligen fram mot att tävla i Köping då tävlingen brukar bjuda på väldigt fina vägar, säger Jacob

En sträcka vi verkligen ser fram emot är långsträckan som mäter 2,3 mil, det kommer bli påfrestande men vi brukar prestera bra på dom längre sträckorna och tänker även göra det i helgen.

– Vårat mål med helgen är att dra ifrån i SM-tabellen i klassen. Sen får vi se vart vi står oss mot dom trimmade bilarna, där bland annat P-G Andersson gör comeback i SM, avslutar Jacob.

Kommentarerna är avstängda