News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO i Ställdalen

PRO Ställdalen har haft sitt månadsmöte i april.

2015-04-16

Ordförande Willy Andersson hälsade deltagarna välkomna. Ett särskilt välkommen riktade han till Ann-Christine Lahti från Örebro.

DSCN1306_650px-1

Dagordningen godkändes och avverkades. På rapporter togs reseverksamheten upp. Våren bjuder på några intressanta utflykter. Dessa görs numera tillsammans med Hörkens och Kopparbergs PRO.

När dagordningen var avklarad intogs kaffe och smörgås.

DSCN1305_650px-1

Sedan fick Ann-Christine Lahti ordet. Hon informerar om vad pensionärer bör tänka på när det gäller ekonomi. Här är några råd. Skall man sprara i aktiefonder titta inte bara på avkastningen utan var uppmärksam på vilka avgifter som tas ut. De kan bli så stora att avkastningen och kanske delar av kapitalet äts upp. Nu börjar osäkerheten för aktier och fonder dyka upp. Uppgången har nu under några månader varit hög och det antas att det snart kommer ett ras. Flytta därför över till räntefonder. De ger inte samma avkastning men är mycket säkrare.

Åhörarna fick också information om sin rätt som konsument. Det finns mycket information på nätet om köplagarna. Hon uppmanade oss åhörare att vi skulle vara tuffa i vara kontakter med försäljare. Det var en mycket intressant information vi fick oss tilldelad.
Mötet avslutades med lottdragning på kaffelotten och årorna. Så var en trevlig eftermiddag tillända.

Text och Foto: Thyra Lundell

Kommentarerna är avstängda