News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO Ställdalen på friluftsdag

PRO Ställdalen på friluftsdag

2021-09-27

Den 22 september hade PRO proklamerat som en nationell friluftsdag för alla föreningar. En tapper skara på ca 20 medlemmar mötte upp i gråvädret vid Sågdammen. I programmet ingick aktiviteter såsom tipspromenad, pilkastning, ringkastning, precisionskast med metallklot samt korvgrillning och fika.

Temat för tipspromenaden var ”träd”. Tipspromenaden genomfördes under god ordning. Eftersom många av medlemmarna har ett gediget naturintresse var det inga större svårigheter att svara på de tolv frågorna.

De första som klarade av tipspromenaden kunde ägna sig år egna aktiviteter.

Ringkastningen genomfördes med Christer som enväldig domare. Efter en stund började ett envist duggregna falla. Detta försvårade protokollföringen eftersom papper har en tendens att lösas upp av vatten. Vi övergick då till memorering av resultaten vilket visade sig fungera alldeles utmärkt. Trots regnet var deltagarna på gott humör och alla aktiviteter genomfördes med skratt och glada miner.

Friluftsdagen avslutades med prisutdelning, korvgrillning och fika. Sedan var det dags att dra sig hemåt i det tilltagande duggregnet. Det var trevligt att träffas och tillbringa några timmar tillsammans i den friska höstluften. Vi får hoppas på bättre väder och solsken nästa gång.

Text och bild: Erik Karlsson

Kommentarerna är avstängda