News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO på Skrattresa

PRO på Skrattresa till Björbo

2020-01-29

Så är resorna äntligen igång igen. Nu har vi suttit still nog länge och suktat efter nya vyer. Visserligen har vi varit på platsen tidigare år men minnet är kort.

Att åka på nyårsrevy när det grönskar ute var lite an konstig känsla.

Det var inte ens is på Dalälven Vi togs emot med öppna armar och visade in oss till kaffe och köttbullsmacka Det smakade inte alls dumt, och eftersom vi var ute i god tid så behövde vi inte känna nån stress utan kunde mingla en bra stund.

Som vanligt kom ”Säpo” i gestalt av Bergsten och haffade både Bosse och Leif för deras lite underliga beteende med kamerorna. Som tur var kunde vi muta oss fria och leta upp våra platser. 

Salen var smockfull av entusiastisk publik. Så släckte man ner och sketcher och sång och musik fyllde luften i ett rasande tempo,och man kan förstå varför dom fått så bra kritik.

I två timmar kastades man mellan skratt och applåder. Men säg den glädje som varar, allting har ett slut så även denna show.

Det var bara att äntra bussen och så småningom nalkades hembygden Slut för denna gång, men håll ut vi återkommer med nya äventyr.
Text och några foton: Leif i Nittkvarn

Flera bilder: Bosse K

Kommentarerna är avstängda