News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO-medlemsmöte oktober

PRO-medlemsmöte oktober

2020-10-21
Hej Kopparbergarns läsare!

Här kommer en liten rapport från ett länge efterlängtat evenemang. För första gången sedan månadsmötet i februari kunde PRO äntligen kalla till medlemsmöte igen, eller rättare sagt medlemsträff eftersom inga mötesförhandlingar ägde rum. Lite annorlunda var det pga. de restriktioner som råder t.ex. var det förtidsanmälan, eftersom vi bara fick vara 50 samtidigt och måste hålla avstånd

möttes vi i vestibulen av den traditionella lottförsäjaren Bengan och fikat betalades på samma plats och det togs omhand av Sune Lindkvist.

Ordförande Mao, nej Anders Zetterlund, hälsade oss välkomna och redogjorde lite för vad vi haft för oss under den gångna tiden sedan sist.

Här nämner jag ur minnet färdigställandet av boulebanan vid Tallheden i Bångbro, där det spelas boule måndag och fredag, vilket varit väldigt uppskattat med mellan 30-40 personer som slutit upp varje gång, gåfotbollen på onsdagseftermiddagarna på Olofsvallen och vid dessa sammankomster är set naturligt med eftermiddagsfika. Framöver kommer nu närmast en ”friluftsdag” onsdag 21 okt, som verkar vara samordnad av hela PRO, och för våran del innebär det att vi samlas vid Lådan för att promenera lite drygt 2 km till Olovssjön där korvgrillning och samkväm ska äga rum, rapport kommer nog av någon.

Dagens tema för ”mötet” var ” minns ditt 50- och 60-tal och föredragare var Emma från Studieförbundet Vuxenskolan, som samlat minnen från gamlingar som oss och även bjöd in oss att dela med sig av våra egna barn och ungdomsminnen allt inramat av musik som skildrade epoken.

Träffen och föredraget avslutades med att Anders tackade för bra framfört och förmedlat föredrag/berättelser med en blomsterkvast och till Kaffet bjöd Emma på ett riktigt bra och nedryckande rock´n roll potpurri.
Ordförande tackade för uppslutningen och meddelade att det vid nästa styrelsemöte ska bestämmas om nästa medlemsmöte och hur det skall förfaras med det. Troligtvis blir det på samma vis med begränsat antal medlemmar.

Text och foto Benny Collin

Kommentarerna är avstängda