News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO Kopparberg i Löa

PRO Kopparberg på våravslutning

Hej alla Kopparbergar´ns vänner här kommer lite aktuell läsning med tillhörande bilder.
PRO Kopparberg har haft sitt sista möte för våren, den 23 maj, och detta hade förlagts till Löa Bygdegård.
Där föreningen dels höll sedvanliga mötesförhandlingar men ville samtidigt visa uppskattning till sina medlemmar och göra något extra genom att bjuda på lite god underhållning och förtäring.

Underhållningen stod Leif Eriksson för och förtäring kom från Bångbro Herrgård.
Uppslutningen var god och det syntes redan på parkeringen som var full

och de som kom möttes, som vanligt, i entrén där Bengan, Sune och IngaLill såg till att spelberoendet fick sitt genom att sälja lotter som dagen till ära gick åt som smöret skulle gjort om vi ställt ut det i solskenet.

För fakta använder jag som vanligt Ordf. Anders Zetterlunds FB inlägg.
”PRO Kopparberg
Nu är vi hemkomna från Vårens sista medlemsmöte. 120 medlemmar hade slutit upp i Löa Bygdegård. (tänk om Vi hade en sådan lokal i Kopparberg). Bångbro Herrgård hade levererat goda landgångar, som smakade bra,


efter att ordföranden hälsat alla välkomna. Våra duktiga lottförsäljare fick komma fram till scenen och mottaga en riktig applåd för sitt arbete. Dagens gästartist Leif Eriksson framförde många härliga låtar som var helt i smaken för Vår årgång. Vi bröt för kaffe och tårta,


(och det smakade gott som syns på den här bilden red.anm.)

och dragning på lotterierna. Leif återkom med flera örhängen av Sven- Ingvars, Avslutade med en höjdare Stad i Ljus i klass med Tommy Körberg.. Vid 16 tiden avslutade vi en trevlig eftermiddag. Önskar Er alla en trevlig sommar. Ett stort tack till alla som hjälpte till från morgon till kväll. Det är det som gör det roligt och meningsfyllt att jobba i PRO, sa Anders.
Efter ca 9000 steg mellan serveringssalen och köksregionerna vill jag tacka, och jag tror att många håller med, PRO Kopparberg för en trevlig och GOD dag i Löa med fantastisk förtäring och god underhållning och med tanke på att artisten finns i Kopparberg ser jag fram mot nästa gång vi får höras.
TACK!

Text o bilder Benny Collin

Kommentarerna är avstängda