News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO Hörken klämmer en jultallrik

PRO Hörken klämmer en jultallrik

14-12-11
CIMG2272

Det är tätt på given med mat för pensionärerna i Hörken. Det var julgröt förra onsdagen och den här onsdagen trappades det upp med en jultallrik av sällan skådat slag som intogs på Go-cart-banan i Grängesberg. Många trodde att man bara kunde leka och köra go-cart där, men det bevisade Kerstin med personal att så var inte fallet.

vaggen1
Väggen när man kommer in Silverpil från 50 talet

När man kom in möttes man av en motorinspirerad restaurang, vilket syntes bl.a. av ett par motorcyklar som hängde på väggarna.

marilyn

En sida av Cadillac

vaggen2

för att inte tala om Marilyn Monroe i naturlig storlek samt de obligatoriska jukeboxarna. Om man hade velat kunde man tagit ett dopp i inomhuspoolen men som väluppfostrade pensionärer såg vi mera fram mot förtäring.

gasterna-ulla-nalberg

 

När alla cirka fyrtio tagit plats kring de dukade borden kom de kvicka servitriserna med rykande glögg, russin och nötter.

glogg

CIMG2278

CIMG2273

Men bara lugn alla kunde köra bil efteråt.

CIMG2275

Sen började det verkliga provet, nämligen att få plats med först en stor tallrik med kallskuret sedan ny tallrik med Jansson, korvar, köttbullar, revbensspjäll och sallader. När man sedan var proppmätt serverades risgrynsgröt med grädde och frukt. Kalaset avslutades med kaffe o kaka Den som då inte var mätt fanns inte Efter att ha avtackat Kerstin med personal, önskades alla GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR av ordföranden.

Vi får framföra ett stort tack till Kerstin och vi kan verkligen rekommendera stället- Förresten, om ni åker förbi där så titta in så får ni en kopp kaffe. Hon har bjudit på gratis kaffe i arton år. Ett rekord i sig

Foto och intryck Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda