News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO Hörken intar julbordet

PRO Hörken intar julbordet

17-12-17
100_0956

Knappt en vecka efter grötfesten var det dags för det stora matslaget, som intogs på motorstadion i Grängesberg, eller som den i dagligt tal kallas: Gocartbanan.

100_0957

Liksom tidigare år var det en önskan från medlemmarna att få åka dit och verkligen få frossa i mat.

100_0958

I år kunde vi dessutom hjälpa våra kamrater i PRO Ställdalen, att också få del av det god, för som dom säger: Finns det hjärterum finns det stjärterum.

100_0959

Eller som Kocken sa för att citera Gunde: Ingenting är omöjligt, så därför kunde vi ett sextiotal hungriga hugga in på ett julbord som kunde få vem som helst att falla i matkoma efteråt.

100_0960

Miljön i matsalen påminner om femtiotalet med motorcyklar i montrar, jukeboxar och målade väggar med motormotiv.

100_0962

En staty i naturlig storlek av Marilyn Monroe tilldrog sig blickar av de manliga besökarna. Hoppas hon inte tog illa upp i dessa ”me too” tider.

100_0737

Femtiotalet påminde även om svunna tider med bra musik och naturligtvis plockade vi fram en livs levande Elvis, visserligen från Saxdalen, som underhöll oss med bara Elvislåtar. Sånt kallas nostalgi.

100_0961

Undan för undan blandades all sorts mat i magar som bara blev större och större och det är bara att hålla tummarna för att man inte får magknip av detta.

Lagom till kaffet kunde det delas ut lite julgåvor till medlemmar, som på olika sätt ser till att föreningen fungerar ETT STORT TACK TILL ER. Lokalen började tömmas och alla var nog belåtna med arrangemanget.

Festprisse, text och foto: Leif i Nittkvarn

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Kommentarerna är avstängda