News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO hade årsmöte i Hörken

PRO hade årsmöte i Hörken

19-02-15

Som vanligt den här tiden på året när man kan börja skönja ljusets återkomst, slog man till med en sak som varje förening måste genomgå, nämligen årsmöte.

Efter febril verksamhet med en massa pappersarbete kunde proceduren börja. Efter att ordföranden hälsat välkommen till medlemmarna och musiken, samt även till distriktets representant, skulle mötet kunnat börja.

Men innan dess hedrades två under året bortgångna medlemmar med ljuständning, en tyst minut och en stillsam musiksnutt.

Karl Axel från distriktet valdes att leda förhandlingarna. Med stor frenesi lät han klubban slå som en hackspett och i ett huj var alla paragrafer avklarade och godkända och alla val klara. Undrar om man blev vald till något?

Strunt samma det kom fram både kaffe och smörgåstårta som plåster på såren.

Nu började den trevligare delen av mötet. Royz Boyz drog in luft och klämde i med en massa trevliga melodier. Dom hade hela arsenalen med instrument med sig. Det var tvåradigt, treradigt, femradigt, gitarrer, fiol och nyckelharpa och dessutom ett förträffligt munväder som frambringade både trevliga sånger samt diverse historier.

Stämningen var hög och det var musik ända tills solen gått ner och skymningen tog över innan det var dags att traska hem var och en till sitt Ännu ett årsmöte var till ända.

Text o foto Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda