News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO drar mot Fjollträsk

PRO drar mot Fjollträsk

18-03-26

100_1123

Antingen man ogillar eller gillar vår huvudstad så ställer man upp och följer med på resan dit. Nästan alla har ett bestämt syfte med att åka dit , man vill hälsa på släkt o vänner, kolla utställningar en massa museer Abba, Wasa och så vidare. För att inte tala om de tusentals affärer som lockar med det sista att kränga i skyltfönstren.

100_1126

Men att pracka på oss från boet en massa onödiga saker verkade inte så lätt att döma av de små påsarna vid hemfärden. Bästa fyndet tror jag var den jättestora liljan med vita blommor som inhandlats på Hötorgets digra utbud. Förmodligen var det några fler som ansett sig ha gjort fynd Men innan vi kommit så långt hade bussen fyllts med morgontrötta resenärer men ändå på hugget.

100_1130

Efter den mycket knaggliga och hala vägen till Kloten kunde vi snart se Västerås där tack och lov kaffe och smörgås var förbeställda på ishockeyladan där det samtidigt var en jätteutställning av gamla motorprylar.

100_1129

Det smakade ganska bra så här på förmiddagen Innan vi skulle trixa oss ut från parkeringen hann lottkungen kränga några lotter till marknadsbesökarna. Det räckte tydligen inte med det lotteri som presenterats på bussen,

Allt för en god sak som gynnar vårt resande.

Undan för undan närmade vi oss målet trafiken tätnade och snart kunde ett gäng stiga av vid Centralen och ett annat vid Operan för att slutligen hamna ute på Djurgården.

Inte förrän mörkret och neonljuset började ta överhand samlades grupperna ihop och vid kontrollräkning fattades bara en som frivilligt stannade kvar. Det kändes rätt bra att lämna huvudstaden bakom oss.

Ett kort stopp i Surahammar där en del ville sträcka på benen men jag tror att största orsaken var att allt intag av dryck måste åter till naturen Hur det nu var så infann sig ett lugn på resten av resan Som lie information om kommande resor var att den nästa planerade är H E M L I G A resan och den går väl dit alla andra hemliga gått.

Den går i slutet av April men det kommer snart afficher så håll ögonen på våra tavlor.  Vi har flera resor i planeringsstadiet så Ni komer att få massor av trevligheter framöver.
Resenär tex o foto Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda