News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO-are inför Tinget I Kopparberg

PRO-are inför Tinget i Kopparberg

18-03-02

100_1084

I onsdags kväll fylldes Tingshuset till sista plats av reselystna åhörare som hörsammat budskapet genom djungeltelegrafen. Det som lockade var nämligen att få en första information om den av ABF och PROresors cirkel om den kommande resan runt Vättern. För att den skall bli riktigt intressant kommer det att under tre eller fyra cirkelkvällar stötas och blötas olika saker som man vill besöka.

100_1083

Intresset att deltaga var överväldigande.Ett fyrtiotal har aviserat sin medverkan även om alla inte kunde deltaga denna första träff. Många frågor återstår som får sitt svar så småningom. Det som alla var överens om att Resegruppen tar fram ett ramförslag som skall kompletteras efter hand vid de olika cirkelkvällarna Alla var överens att eftersom det är så många deltagare delas deltagarna upp i två grupper.Det innebär att Hörken och Ställdalen blir en grupp med möten varannan gång hos varandra. Övriga från Kopparbergshållet blir en grupp med möten i Prolokalen på Treskillingen.

100_1086

Första cirkelmötet i Kopparberg blir den 19 Mars kl-17.00 sedan följer Byalagets lokal i Ställdalen den 20 Mars kl 15.00 Kopparberg den 26 Mars kl 17.00 Bygdegården Hörken den 27 Mars kl 15.00 Kopparberg den 9 April kl 17.00 Byalagets lokal Ställdalenden 10 April kl 15.00 Om flera träffar behövs avgörs senare.

100_1087

En fundering som vi kan tänka på är om det skall vara två eller tre dagar eller två olika resor. Det beror naturligtvis på hur många som är sugna men ingenting är omöjligt bara det fyller bussarna. Nya intresserade är också välkomna. Det är inte för sent att anmäla sig.  Alla är välkomna. Hoppas på en trevlig reseförberedelse som skall förgylla dagen Har Ni bekanta som bor där efter Vättern så be gärna om tips.
En av deltagarna –  Leif i Nittkvarn . som också svarade för text och foto.

Kommentarerna är avstängda