News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Prisutdelning på Bångbro Herrgård

Prisutdelning på Bångbro Herrgård

18-12-06

LÅDAN fick priset som årets entreprenör 2018 av Ljusnarsbergs företagare och Handelsbanken.

Vi ser här de glatt överraskade pristagarna Johnny Björn och Per Karlsson ta emot blommor och prisbevis av arrangörerna.

Ännu ett pris delades ut under tisdagskvällen på Bångbro Herrgård och det gick till årets nybörjarentreprenör Mikaela Janolsgården för kreativt och mångsidigt entreprenörskap.

Annika driver både keramikverkstad, häst och djurgård samt öppnade under sommaren en gårdsbutik, där hon snart igen kommer att sälja sina produkter, framför allt ost och ägg. Allt detta på just Janolsgården vid väg 50 mot Grängesberg.

Före måltiden och prisutdelningen talade Ljusnarsbergs ambassadör Bengt Ljung om sitt och hans företags engagemang i Kaveltorps varphögar, där man funnit de värdefulla grundämnena gallium och germanium, vilka används vid tillverkning av digital elektronik. Det är ont om sådana ämnen i världen och om detta vill Bengt även informera om nästa morgon i skolan för klasserna 8 och 9.

Det var en trevlig, inspirerande och givande kväll med Ljusnarsbergs företagare på Bångbro Herrgård, där förutom alla samtal och priser även den goda maten spelade en viktig roll. Vinnarna slog sig ner i salongen för en extra fotografering.

Text: Monika Käller
Foto: Johann Vielhaber

 

Kommentarerna är avstängda