News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Pressmeddelande från Stadra Teater

Pressmeddelande från Stadra Teater

2023-10-23

Onsdagen 25 oktober har Stadra Teater premiär på Snygga sånger, en föreställning som kommer spelas på Teaterfoajén i Nora. Det är en sångföreställning som är tänkt att ge hopp och glädje i en bister tid, avsedd att denna höst få värma frusna hjärtan.

Publik har genom åren givit uttryck för stor uppskattning då Magnus Wetterholm gjort olika musik- och sångföreställningar. Publiken har frågat efter mer, i denna genre. Därför finner vi det roligt och givande att bjuda på ett sånt kalas!

Förställningen innehåller

dels tio snygga sånger – av Cole Porter, Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Bengt Ahlfors, Rikard Wolff, Tove Jansson, Olle Adolphson och Ruben Nilsson som alla är miniberättelser med stora känslor. 

Dels en underfundig berättelse om mannen som under en vårnatt upplever Stockholm från stadens ljusa sida. Som börjar på Kungsholmen och slutar vid Bergsundsstrand. Någonstans är den en berättelse som tycks påminna om Monica Zetterlunds Sakta vi gå genom stan. 

Med föreställningen vill vi ge publiken glädje, hopp och njutning. I en tid då vi var dag tvingas översköljas och höra om krig och illdåd, så tror vi att denna föreställning kan få bli höstens värmande brasa, något vi tycks behöva. Det är en föreställning med mycket humor i det nära formatet. Med andra ord – Kleinkunst i Nora!

Föreställningen spelas under tolv gånger hösten 2023 fram till 3 december.

Medverkande

Skådespelare: Magnus Wetterholm

Vid pianot: Matts Norman

 ”Vän i salongen” och regissör: Rune Jakobsson

Teknik: Dragan Popovic

Producent: Renate den Hartog 

Kommentarerna är avstängda