News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Planering inför Summercamp och Kopparbergsfestivalen 2023

Planering inför Summercamp och Kopparbergsfestivalen 2023

2023-08-02

Snart är det äntligen dags för årets upplaga av Summercamp och Kopparbergsfestivalen! Förra veckan sprudlade det av engagemang och idéer när ett sista planeringsmöte hölls på John Scott´s. Mats Ericsson började med att berätta om vilka artister som är bokade till festivalen, och vad som kommer att finnas i övrigt på Festivalområdet. Förutom själva festivalen kommer det  även finnas en camping, som Bollklubben kommer att ansvara för och frukostservering på John Scott´s, som PRO Kopparberg kommer att hålla i. I år kommer festivalen att få en annorlunda start, då det på torsdagskvällen kommer hållas en hårdrocksmässa i kyrkan. I pausen som blir mellan Summercamp och festivalen på lördagen kommer det också finnas möjlighet för en guidad tur i kyrkan. 

Efter information om festivalen, berättar Linnea Didić om vad som är planerat under Summercamp. Det blir också en sista check om vilka föreningar (m.fl.) som kommer finnas på plats, och vilken yta alla behöver ha för sin aktivitet. Förutom föreningar, så är också hjälpsamma privat personer, ICA Kopparhallen, Niklas Nyvall med bl.a. ”Langos boa” och Ljusnarsbergs församling med och planerar. Idéer flyger fram!  

Linnea och Mats berättar att de är tacksamma för hjälp med att bygga festivalområdet på torsdagen och att riva det på söndagen. Det var en del hjälpsamma personer som anmälde sig, men fler kan behövas! Det fanns en del frågor om biljetter till festivalen. Biljetter finns att köpa via tickster.com. I år finns det även biljetter för barn och ungdomar! Biljetter till Kopparbergsfestivalen köps på denna länk.

Text: Anna-Lena Didić, Rickard Didić

Foto: Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda