News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Planering inför Kopparbergsfestivalen och Summercamp

Planering inför Kopparbergsfestivalen och Summercamp

2022-02-04

Den 11:e – 13:e augusti är årets Kopparbergsfestival, och den 12:e är det även dags för årets upplaga av Summercamp! Nu är det hög tid att börja planera! Med en offentlig inbjudan från JME music (Johan och Mats Eriksson) som driver festivalen,  så samlades ett helt gäng i tisdags kväll för att spåna idéer tillsammans. 

Elin Hector, Sören Karlsson, Linnea Didić, Mats Eriksson och Johan Eriksson är de som håller i trådarna för årets festival och Summercamp. Foto: Anna-Lena Didić

Det var ett blandat gäng som hade uppmärksammat inbjudan och kom till träffen. De flesta var representanter från någon förening. Men det fanns även representanter från Ljusnarsbergs kommun, Ljusnarsbergs församling och från något företag. Dessutom fanns det de som kom dit som privatpersoner och helt enkelt anmälde sig som frivilliga volontärer! Stämningen var mycket god! Alla var ense om att detta ska bli en folkfest och att detta är något vi gör tillsammans. Den stora frågan var bara ”Vad kan vi göra?” Men för att hitta en lösning på denna fråga, så kommer det bli fler träffar. När viljan är stor går allt att lösa! 

Nästa möte inför Summercamp och Kopparbergsfestivalen blir redan den 16:e februari kl. 17.30. Då hälsas alla som på något sätt vill göra en insats under ”festivalhelgen” välkomna!

Text: Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda