News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Personlig assistent sökes

Personlig assistent sökes

19-12-11

Kopparbergarn är inte en annonsmarknad, men viktiga saker finns det alltid plats för. Igår kväll kom en önskan om ett snabbt inlägg i ett angeläget ärende från Elena Ousultzoglu, som är god man för den det gäller. 

”Vi söker efter en manlig lyhörd personlig assistent. I tjänsten kommer du arbeta i Kopparberg (Ställberg) med en ung man på 21 år med utvecklingsstörning, ADHD, autism och utåtagerande vilket innebär att han behöver din hjälp att skapa struktur i vardagen.

Han är en glad kille som gillar att vara i naturen hela dagen — han tycker till exempel om att spela trummor, simma, åka längdskidor, fiska, träna gymnastik, mysiga skogspromenader och besök i affärer och han är kramgo och gillar att vara fysiskt nära. Du som söker bör vara jätte aktiv, ansvarsfull, flexibel, positiv, empatisk och ha sunt förnuft, men du ska också kunna vara lekfull, och ha initiativförmåga.

Du bör ha lätt för att samarbeta och ser möjligheter istället för problem. Körkort B och tillgång till bil är ett krav och att tala svenska förstås. Kollektivavtal finns.”

Kontakta Elena Ousultzoglu : tel. 0762836552 eller på email: elenaousultzoglu45@gmail.com

Kommentarerna är avstängda