News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Parkera vid USÖ

Parkera vid USÖ

2021-02-02

Vid senaste styrelsemötet kom vi att tala om att parkera vid USÖ. Jag har haft kontakt med Patrik Olsson, som berättade mycket utförligt om hur det förhåller sig.

USÖ har flera parkeringar förutom parkeringshuset och överallt kan man betala med app eller kort. Appen heter Way to park och Birgitta Palm Andersson har använt den och tycker att det är smidigt, men som sagt, man kan också betala med kort. Vid Gallerian vid M-huset finns dessutom en automat, som fortfarande tar mynt. Det är tydligt skyltat överallt.

Det finns en karta över området på Örebro Läns hemsida och där kan man se alla parkeringar; vilka som är till för personal och vilka som du som besökare får använda.

http://web.wagnerguide.com/2.1/OrebroHospital.aspx?Lang=sv

För ett kort besök är priset på parkeringen högre än för långbesök. Under dagtid, 08-17, kostar de tre första timmarna 24:- per timma, sedan kostar det 5:- per timma. 17-08 kostar det bara 2:- per timma att stå parkerad och det känns ju bra, om man nu måste stanna för observation över natten. Det är samma taxa överallt – på yttre parkeringar liksom i parkeringshuset. Även helgtid är det 2:- per timma som gäller.

Inger Aftonljus

Kommentarerna är avstängda