News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Özz Nûjen intar scenen i Kopparberg!

Özz Nûjen intar scenen i Kopparberg!

2022-02-24
Özz Nûjen, en av Sveriges största ståuppkomiker gästade igår John Scott’s här i Kopparberg. Jag gjorde en liten intervju med Nûjen innan start och frågade hur han hamnade här i Kopparberg.

– Det är Koshar Rasheed från Skene Comedy som har fixat den här kvällen, utan honom hade jag inte ens tänkt på att komma hit. Men nu är jag jätteglad över att vara här, säger Nûjen.

– Tror du att det kommer komma mycket folk ikväll trots att Kopparberg är en liten by?
– Ja det gör det faktiskt! Folk har ingen smak, de gillar mig! menar Nûjen och skrattar till.

Nûjen har hållit igång med ståuppkomik sedan år 2000. Han har inget speciellt tema att hålla sig till utan utgår från 6-7 timmars idéer som aktivt vispas runt i huvudet. Så kan han på plats sedan avgöra vad som passar tillfället.

– Ståuppkomik är en ascool konstform. Det är du, en mikrofon och lite ljus. Vilket är jätteläskigt, men det är också det som är charmen. När det funkar så är det det bästa som finns!

Inför varje show är komikern nervös, även igår kväll. Men det visade sig vara helt i onödan. Publiken hade så roligt och tyckte att Nûjen gjort ett mycket proffsigt arbete.

Innan Nûjen fick stiga upp på scen så stod Farzad Nouri där och charmade publiken. ”Vilken kille” var det många som sa. ”Hur höga förväntningar ska vi ha på Nûjen om förshowen var såhär proffsig?!”. Glädje låg i luften.

Ja det var många som blev chockade över hur mycket skratt de kunde häva ur sig, kinderna fick vila sig rejält efter kvällen.

Leif och Marie var två av de mycket tacksamma åhörarna. De hade då endast njutit av första setet med Farzad Nouri och var taggade på att skratta minst lika mycket med Özz på scenen.

– Det är första gången med ståuppkomik här i Kopparberg, kul att bevittna.

Här är grabbarna på scen, från vänster Farzad Nouri, Özz Nûjen och projektledaren Koshar Rasheed.

Text och bild Linnea Didic

 

Kommentarerna är avstängda