News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Oktobermöte i SPF Ljusnarsberg

Oktobermöte i SPF Ljusnarsberg

2021-10-15
SPF Ljusnarsberg har haft sitt oktobermöte och det handlade mycket om vården.

Det första de fick när de kom till Bångbro Herrgård var sex olika frågor angående vården. På bilden syns Sylvia Eriksson, Monika Käller Vielhaber, Elof Eriksson och Uno Svensson, som nu har fått huvudbry och undrar: ”Vad är månne svaren på detta?” medan de lägger pannorna i djupa veck.

Fler djupa veck. Det verkar vara invecklat? Kanske klarnar det om man kliar sig i pannan.

 

 Inte så svårt tycker Jacqueline Prinselaar, som kollar runt bland deltagarna i spegelbild.! ”Jag har bara skrivit detta på skoj”, sa Jacqueline. ”Lite klurigheter är alltid bra för hjärncellerna”, tyckte hon.

Emma Nyström från vårdcentralen tv. och Camilla Larsson Andersson från kommunen informerar om den nya närvården. Damen i ramen har jag inget namn på.

Blickarna riktade mot Emma och Camilla och deras redovisning. Därefter kom det fram kaffe med blandad smörgås och då kombinerat med frågestund. En hel del frågetecken rätades ut. Bra. Sören Hansson informerade att bowlingen är igång. Onsdagar klockan 10 – 12. Övrig information: Att vara vaksamma på okända telefonnummer. Är du tveksam så svara inte.

Red. anm: Tänk dock på att om du väntar samtal från till exempel vårdcentralen, kan det ändå vara bäst att svara även om numret verkar obekant.

Bilder och text: Bo Kempegård med hjälp från A till Ö 

Kommentarerna är avstängda