News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nyinvignig av apoteket

Invigning av Apoteket

14-05-16
apoteksinvigning1

Helt enligt planerna invigdes den 15 maj det nyrenoverade och ombyggda Kronans Apotek i Kopparberg. Tack vare ett bra planeringsarbete, smidiga hantverkare och tålmodiga kunder kunde apoteket hållas öppet hela renoveringstiden.

apoteksinvigning4

Men visst är det skönt när nu allt står färdigt, säger Örjan Mohlin som förestår apoteket.
Den viktigaste förändringen är att det nu finns mycket större utrymme för kunderna och därmed också för självplock ur det receptfria sortimentet.

apoteksinvigning2

Men totalt är det samma golvyta som tidigare, så det är vi i personalen som fått maka åt oss lite. Ett effektivt lådsystem för medicinerna bidrar till att allt blir lättare att hitta och minskar onödigt spring.

apoteksinvigning5

Ute i kundavdelningen är det också välordnat med en tydlig skyltning om var man hittar det man behöver. Produkter som behövs vid ohälsa finns på en avdelning, friskvård och ”må bra”-varor finns på ett annat ställe, och skönhetsvård har också sin egen plats.

apoteksinvigning3

Invigningen firar apoteket genom att torsdag den 15:e och fredag den 16:e maj erbjuda 30 % rabatt på allt utom recept. Ändå hade det inte varit någon jätterusning av kunder före lunch på torsdagen, enligt personalen.

Kopparbergarn tänker i alla fall själv passa på att köpa lite sånt som ändå går åt i sommar, som myggmedel, plåster, och huvudverkstabletter till dan efter midsommar.
Passa på ni också, medan tillfället finns!

Välkomna till Kronans Apotek hälsar

apoteksinvigning6

Örjan Mohlin, Diana Zoicas, Elvira Larsson och Marita Petersson

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentarerna är avstängda