News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nyföretagarcentrum Bergslagen

Nyföretagarcentrum Bergslagen

15-01-21
storagarden3

– Jag brinner för människor och entreprenörskap, säger Gunilla Pöchhacker, som nyligen valts till verksamhetsledare och rådgivare på Nyföretagarcentrum Bergslagen. Jag är också mån om att alla ska veta att Nyföretagarcentrum inte bara gäller Lindesberg, där invigningen skedde, utan att det ska vara verksamt i hela norra länsdelen.

På Kopparbergarns fråga om ”hur och varför” svarar Gunilla också:
– Jag såg att de sökte en tjänst och efter ansökan och intervju, fick jag uppdraget .

Gunilla ska jobba 40% med rådgivning och starta eget både enskilt och i grupper som företagarfrukostar och liknande. De övriga 60%-en finns hon kvar på Bergskraft. Hon har redan varit med på en företagarfrukost i Nora och nästa vecka blir det Lindesberg. I morgon, torsdag, ska hon inspirera 100 pers. från Östra Värmland i Loka, så det är mycket att göra. Men hon har ett stort nätverk och kommer att samarbeta med andra nyföretagarorganisationer t.ex. ALMI

– Jag kallar mitt program för Entreprenörskap och framtidstro och kommer att berätta om det som hänt här i kommunen både i skolan och med företagare och föreningar. Jag kommer också att berätta om hur det har gått i rankingen för Ljusnarsbergs kommun där vi låg bland de sista och nu kommit upp till topp 100.

Gunilla kommer också att finnas med på mässan i Linde Arena och förstås på den mässa vår kommun arrangerar för niorna. Annars kommer hon att vara på Stora Gården, där hon har sin övriga verksamhet. Så om du funderar på att starta eget – prata med Gunilla!

Mer finns att läsa på Nyföretagarcentrums hemsida och FB-sida

Nyföretagarcentrum Bergslagen

Facebook-Nyföretagarcentrum-Bergslagen

Text: Inger Aftonljus
Arkivbild

Kommentarerna är avstängda