News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nu går vi in på slutspurten, på söndag är det val!

Nu går vi in på slutspurten, på söndag är det val!

2022-09-06


Ingen har väl undgått alla valkampanjer den senaste månaden, på tv, på radio och även lokalt hos oss här i Ljusnarsberg. Alla våra lokala partier har jobbat hårt den sista tiden, vid flera olika tillfällen har de funnits på plats på Malmtorget (eller på annan plats) för att informera oss väljare.


Foto: Anna-Lena Didić

På Ljusnarsbergs kommuns hemsida finns allt att läsa om valet. Förtidsrösta kan man göra i Tingshuset i Kopparberg fr.o.m. den 24 augusti t.o.m. den 10 september.
Måndag, onsdag och fredag, klockan 12.00-18.00
Tisdag och torsdag, klockan 12.00-20.00
Lördag och söndag, klockan 10.00-14.00


Foto: Anna-Lena Didić

Söndagen den 11 september är det val i kommunhuset i Kopparberg. Då är det öppet mellan klockan 08.00-20.00.Sture Ekmark fångade en bild på Socialdemokraterna, när riksdagsledamoten Dennis Begić (i den röda tröjan) var på besök. 

Benny Collin var på Malmtorget och där var de flesta av våra lokala partier på plats. Det var dock en del intresserade väljare som kanske inte ville vara med på bild, men Benny gjorde sitt bästa för att få med en del av ledamöterna för partiet.

 


Sverigedemokaraterna

 


Moderaterna

 


VänsterpartietFoto: Andrea Biljoo

Volt var inte på plats när Benny var på torget. Men de fanns på plats andra dagar, och vi har fått in en egen bild från det lokala partiet.


Text: Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda