News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nu är det så här va…

Nu är det så här va…

2020-03-20

Kopparbergarns ansvarige utgivare, det vill säga jag själv, hade en gång en arbetskamrat som ofta började ett anförande med rubrikens ord. Och med tanke på den rådande situationen i landet och världen så passar det riktigt bra, tycker jag.

Nu är det så här va, att de flesta i Kopparbergarns medarbetarskara av olika skäl måste räknas in i den så kallade riskgruppen. Vi avråds alltså från att blanda oss med andra och bör helst sitta hemma utan att ta emot besök. Än så länge handlar det om rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, men i alla fall…
I vilket fall som helst, så är det inte så lämpligt att vi gör reportage och intervjuer ute bland folk så länge som smittrisk föreligger, och föreningars mötesverksamhet och resplaner ställs också in.
Men Kopparbergarns innehåll behöver för den skull inte bli magert. Alla kan bidra på ett eller annat sätt, bara man har en internetuppkoppling, och så gott som alla har väl en kamera i mobilen.
Det går att skicka bidrag direkt från telefonen som SMS eller via Messenger. Vi kan också ta emot bilder och text på Kopparbergarns Facebooksida eller som e-post.
Man kan bidra med i stort sett vad som helst, som man tror kan glädja andra läsare. Det kan till exempel vara en liten rapport om vårens framsteg i den egna trädgårdsrabatten – eller i dikeskanten efter vägen. Någon har fina plantor på gång, kanske inomhus än så länge och någon annan vill berätta om något minne från förr. Med mera, med mera…
Den som vill bidra till Kopparbergarns innehåll, behöver inte själv vara duktig på att skriva. Vi på redaktionen snyggar gärna till texten och kan, om det behövs, presentera en liten artikel på egen hand, utifrån de uppgifter som lämnats.

Välkommen!

Björn

Kommentarerna är avstängda