News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nostalgidag i Löa

Nostalgidag i Löa

16-06-19
DSC00656web

Det var Nostalgidag i Löa Bygdegård på lördagen och det blev ju riktigt skönt väder. Man hade aviserat att det gick att åka både bil eller båt dit och att man skulle kunna campa och få något i magen.

DSC00654web

Vid ingången hade Lindesbergs brandkår ställt upp sig för en demonstration av en brandbil och en av brandmännen var Mikael Lamu, som villigt ställde upp och berättade både om bilen och arbetet som brandman.

DSC00659web

Gamla bilar är nog det man först och främst tänker på, när det gäller Löa Nostalgidag, men det var inte bara bilar på området utan det hela har med åren utvecklats till en riktig marknad, där man kan få ställa upp ett bord och sälja sina alster eller prylar.

DSC00662web

I den runda paviljongen stod Janet Roth och sålde kaffe med dopp och det klart att det smakade gott och passade många under dagen.

DSC00663web

I den långa paviljongen stod Christer Lindström och sålde sina träalster. Han är ju en flitig slöjdare

DSC00664web

och längre in under taket stod även Bengt Bengan Andersson och sålde prylar. Det hela blev till en riktigt stor loppis.

DSC00666web

Musik är ju ett måste i sådana här sammanhang och för musiken den här dagen stod de lokala förmågorna Jesper Hugosson på bas, Christian Dam på gitarr samt Mattias Johansson på trummor. De spelade tidsenlig popmusik. I Löa är de ju också kända från pubkvällar på Annas Café.

DSC00668web

Det förekom även ponnyridning och på shetlandsponnyn Gnista, som har hemmastall på Klockargården i Lindesberg. Just här var det Klara Rosenberg, som var ute och red.

Till sist några riktiga godingar

DSC00657web - Kopia

DSC00660web - Kopia

DSC00658web - Kopia

DSC00667web

Foto och uppgifter: Sture Ekmark

Kommentarerna är avstängda