News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Musik på Svalbo café

Pressmeddelande Musik på Svalbo café

16-0-17
Sofia,-John-och-Anna

Det är dags för sommarens sista musikkväll på Svalbo Café.

– Söndag 21 augusti blir det en dubbelkonsert med Sofie Jonsson och John Mitchell från Gagnef och Anna Fermin, Andon Davis och Michael Krayniak från Chicago. De gör nu under sensommaren en gemensam turné och vi är mycker glada över att få besök av dem!

Sofie Jonsson och John Mitchell kommer att spela folkmusik från Skottland och USA på fiol, gitarr och sång, blandat med egna låtar med rötterna i samma typ av folkmusik.
Dala Demokraten 26 juli 2016: ”John Mitchell & Sofie Jonsson är ett låtskrivande team som har gjort musik tillsammans i 10 år. Det var nyss i Nashville och spelade och skrev låtar och träffade inspirerande människor. Paret spelar fiol och olika gitarrer och blandar eget material med traditionell musik som bluegrass, western swing och covers. John och Sofie var nominerade i kategorin Bästa Folkmusik på 2015 års Dalecarlia Music Awards och i kategorin Bästa live- musikupplevelse på Dalecarlia Music Awards 2016.
De utsågs även till ”Folk at Heart musikambassadörer” 2016 för sitt engagemang och förmåga att nyttja nya kontakter. ”Att genom Folk at Heart på ett förtjänstfullt sätt och genom dessa kontakter kasta sig ut i världen på musikaliska äventyr”.

NA om John & Sofie på Folk at Heart: ”Ljuvligt… Missa inte!” (Jonathan Björklund)

 

Trigger-Gospel-Scandic-Tour-Poster

Anna Fermin kommer att ha med sig Andon Davis och Michael Krayniak. De kommer från Chicago och spelar alt.country/Americana på sång, gitarr och bas. Anna har släppt fem skivor med sitt band Trigger Gospel och spelat förband till bl.a. Johnny Cash (!), David Crosby och Steve Earle.

Om Anna: ”One of Chicago’s most treasured voices.” (Chicago Tribune)

Sofia och John träffade Anna på Folk at Heart och Live at Heart i Örebro förra året, och i höstas åkte de till Chicago för att träffa Anna, Andon och Michael. Anna, Andon och Michael ska spela på Live at Heart även i år, tillsammans med bandet Trigger Gospel, och i samband med det så gör de den här turnén tillsammans. Folk at Heart och Live at Heart gör ett fantastiskt arbete med att förmedla kontakter mellan artister och främja vänskap och samarbete, och det är Sofia, John, Anna och Trigger Gospel ett levande exempel på!

Konserten börjar kl 19.
Begränsat antal platser så ring och boka plats. Tel 0587/92130 eller 0705663560. Entré 200:-, fika med macka ingår.
För mer information ring Moa Rudebert, tel se ovan, eller, ännu bättre, kontakta Sofia på telefon 0735545684 eller mailadress contact@johnandsofie.com.

Kommentarerna är avstängda