News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Motorklubbens årsmöte

Motorklubbens årsmöte

15-11-13
Sista oktober samlades ett 35-tal medlemmar i Motorklubben Kopparberg i Kloten för årsmöte. Valdelen gick snabbt, eftersom alla ledamöter i styrelsen finns kvar sedan förra året.

ingemar-frisk-per-söör

Det hade inkommit en motion om att välja ett par hedersmedlemmar till klubben. Tage Westlund finns som hedersmedlem tidigare, men han valdes på 70-talet, så nu tyckte man att det var dags för ett par nya. Ingemar Frisk och Per Söör valdes och fick förutom hederstiteln varsin blomkvast. Utmärkelsen ansåg alla var välförtjänt, eftersom de båda jobbat mycket i många år för klubben och haft styrelseuppdrag.

Årets tävlingsprestationer togs också upp.

andreas-ledin

Andreas Ledin fick diplom för sin KM-seger i Folkrace som junior.

rosa-ledin

Rosa Ledin tog hem samma seger, men som senior förstås.

I rally har ju Kopparbergarn redan skrivit att Jacob Jansson tagit hem SM-seger i otrimmat 2-hjulsdrivet och där har Mattias Ledin gjort detsamma som senior. Frank Högman har vunnit Folkrace och Petra Nordquist i damklassen. Så klubben har verkligen varit framgångsrik.

stefan-berg

Stefan Berg fick klubbens bronsplakett för gagnrikt och förtjänstfullt arbete i klubben. Han har verkligen ägnat mycket tid åt klubbens verksamhet.

Förutom årsmötet, som avhölls på eftermiddagen, hade klubben utbildning på förmiddagen. Där handlade det om notläsning och karta för den som ville vara med. Efter en stunds fika hölls sedan mötet, som avslutades med middag där uppe i Kloten. Vi i Kopparbergarn önskar klubben ett nytt aktivt och framgångsrikt verksamhetsår.

Här kan ni läsa Motorklubbens Årsberättelse för 2014-2015

Text: Inger Aftonljus
Bilder från klubben genom Christin Peterson Wass

Kommentarerna är avstängda