News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Meddelande till alla föreningar som finns registrerade på Kopparbergarns föreningssida

Meddelande till alla föreningar som finns registrerade på Kopparbergarns föreningssida

2023-08-12

Vi har märkt att flera föreningars hemsidor ej är i bruk och/eller att kontaktuppgifter inte är aktuella. Vi ber er att ta en titt på er föreningssida, som ni hittar på denna länk:  https://www.kopparbergarn.se/foreningssida/ 

Återkom senast den 25 augusti 2023 med ev. justeringar av information om föreningen, samt uppgifter till en kontaktperson som vi kan maila till.
Om inget ska ändras, skriv att inget ska justeras. De föreningar som inte har svarat senast den 15 augusti, kommer att tas bort från föreningssidan.

OBS! Ni som redan har hört av er om ”er” förening, kan bortse från detta meddelande!

Att finnas med på Kopparbergarns föreningssida är kostnadsfritt. På en föreningssida ska det finnas lätt information om er förening, kontaktuppgifter och ev. länk till er förenings hemsida och/eller sida på sociala medier (om föreningen har en hemsida/sida på t.ex. Facebook)
P.g.a tidsbrist publicerar vi inte aktiviteter som er förening anordnar, på den sidan. 
Men det finns tillgång att göra lite ”reklam” under rullande nyheter, som finns till vänster på Kopparbergarns startsida.
Där får man göra reklam kostnadsfritt för t.ex. en aktivitet eller ett evenemang, maximalt 3 gånger/år.

Det finns möjlighet för både företag och föreningar att annonsera i Kopparbergarn. Priser och mer information finns på denna länk: https://www.kopparbergarn.se/annonsera/
Kontakta Rickard på rickard@kopparbergarn.se eller kassör Åsa på ekonomi@kopparbergarn.se för annonsering och frågor kring det.

Både privatpersoner och föreningar kan vara medlemmar i Kopparbergarn. För en förening kostar ett medlemskap 150kr./år.
Vill din förening eller du själv bli medlem i Kopparbergarn? Ett medlemsskap kostar 100 kr./person eller 150 kr./familj. Maila Rickard på rickard@kopparbergarn.se för mer information.

Med vänlig hälsning,

Rickard Didić, ordförande Kopparbergarn

rickard@kopparbergarn.se
079-358 89 29 (SMS:a helst, så återkommer jag när jag får tid).

Kommentarerna är avstängda