News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Många skapande barn under ”kreativitetskvällen”

Många skapande barn under ”kreativitetskvällen”

2023-07-27

I måndags var det sammanlagt 17 barn i olika åldrar som deltog i ”kreativitetskvällen” som anordnades av Unga Allergiker Bergslagen i samarbete med Ljusnarsbergs kommun. Från början var det meningen att det skulle vara två kvällar, men eftersom deltagarantalet inte var så stort, så slog Linnea Didić (som höll i aktiviteten) ihop de båda träffarna. Men när måndagen kom, så var det många barn som trots allt ville vara med och pyssla. 

Aktiviten hölls inne på John Scott´s och här fick alla deltagare slå sig ner vid borden för att lyssna på instruktioner om vad som fanns att göra. Alla skulle få möjlighet att måla en egen mugg, trä armband med t.ex. sitt namn och att måla en bild som man sen skulle få att flyta i vatten! Den här bilden, kunde man sen få som tatuering på sin hand!

Som avslutning fick alla i två olika lag, måla på ett lååååångt papper. Alla skulle måla något som handlade om sommar. När båda lagen hade fått målat tre gånger var, så fick alla en pappersram. Denna ram placerades ut någonstans, där det blev en fin tavla!

Här är några av tavlorna, se så fina de blev!

Detta är en av de sommaraktiviteter som erbjuds i kommunen. Är du eller någon du känner med på en annan aktivitet? Fråga gärna om ni får ta några bilder och skicka in dem till webmaster@kopparbergarn.se , tillsammans med lite fakta om aktiviteten.

Text och foto: Anna-Lena Didić 

Kommentarerna är avstängda