News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Lördagstur 2

Lördagstur 2

2020-05-03

Hej Kopparbergare!

Nästa lördagstur kom sig av ett ärende i Bredsjö varför vi valde vägen mot Havsjön. Hem resan tog någon timme längre än tänkt eftersom vi kom att tänka på ett utflyktsmål jag hört talas om efter vågen så här i vårtider och vi hade tydligen tur detta fick vi se vid vägkanten straxt innan Kolbron.

Även efter denna väg finns många vägar som inte hunnit utnyttjas så därför blev det vänster mot Slottermossen och vidare genom naturreservaten med fina tallhedar där man kanske ska sätta sig någon höst på ”älgpass” med kameran måste nog skaffa ett bättre objektiv först för dom kommer nog inte fram för att bli porträtterade ;).
Hade tänkt att stanna till vid någon av rastplatserna men det var livlig trafik denna lördag och det var folk på de två som ligger efter vägen varför vi inte ville störa, så kaffeslatten som var kvar i termosen fick inmundigas hemma.
Men det såg promenadvänligt ut och efter att läst BKs reportage om promenadstigar blev suget stort så bara värmen återkommer blir det nog att ta på grovskorna och ge sig ut och med termos och mackor och kameran för att göra en heldag i naturen och bättra på stegantalet som har sjunkit rejält pga ont ben.
Tack för denna gången!

Text och foto:
Benny Collin med loppisfyndet

Kommentarerna är avstängda