News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Ljusnarsbergs företagsgala 2022

Ljusnarsbergs företagsgala 2022

2022-10-28

Ca 50 deltagare kom till John Scott’s när årets företagare skulle hyllas. Linnea Didić var moderator för kvällen och hälsade alla välkomna. Innan de spännande prisutdelningarna ägde rum berättade Christina Dicksen om sina föreläsningar om mental träning och efter detta fick alla njuta av den förbeställda maten.

Efter maten berättade Thomas Gustafsson om Näringslivsrådet som anordnat företagsgalan och som firar tioårsjubileum i år. Näringslivsrådet består av flera olika företag och föreningar. De ser sig som länken mellan företagen, bankerna och kommunen i frågor som rör samhället och företagen.

Nominerade till ”årets uppmuntran” var: Silverhöjdens Camping AB, John Scotts Kopparberg/JME Music AB och Kopparberg konditori AB.

Linnea hämtade guldkuvertet som fick vandra i ett led av jurymedlemmar för att till sist komma fram till Gunilla Pöchhacker som läste upp nomineringen.

Priset gick till Silverhöjdens Camping AB, med motiveringen: ”Vågat och satsat stort i en liten ort. Varit lyhörda och ställt om för att möta kundernas behov under pandemin. Stort utbud som lockar turister från när och fjärran”. Katarina och Hans Järvinen som driver campingen var på semester och därför fick mamma Åsa Lohager tårögt och stolt ta emot priset på plats.

Nominerade till Årets Entreprenör var: Ahlström-Munksjö Ställdalen AB, Apoteksgårdens kognitiva center AB, Roger K. Traktortjänst i Ställdalen AB. Vinnare av detta fina pris på 5000 kr blev Roger K. Traktortjänst i Ställdalen AB där nuvarande ägaren (och son till Roger) Henric Karlsson tacksamt tog emot priset.

Bandet ”Hot Nozzel” fick avsluta kvällen med goda favoriter från olika tidsperioder och genrer.

Text: Linnea Didić och Anna-Lena Didić

Foto: Bo Kempegård

Kommentarerna är avstängda