News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Lisa Nilsson på besök i Cassels konserthus

Lisa Nilsson på besök i Cassels konserthus

2023-09-29

Drygt 20 minuter i bilen och vi befinner oss vid Cassels konserthus. Denna fantastiska byggnad som var en donation från Sir Ernest Cassel 1896. Men i kväll handlar det inte så mycket om byggnaden, utan om den fantastiska röst vi ska få njuta av!

Lisa Nilsson gör tillsammans med gitarristen Mattias Torell, duokonserten ”I nöd och lust”, på olika platser i Sverige och i Danmark. Konserten innehåller inte bara sång och musik, utan varvas hela tiden med Lisa Nilssons berättelser från livet. Berättelser om nöd och lust, om förtvivlan, glädje, kärlek och alla dalgångar i livet. Lisa är personlig, varm och öppen i sina berättelser. Detta får även publiken att ”spela med” och att sjunga med! En konsert som är lika varm och hjärtlig som denna får man leta efter! Dessutom känns det som ett privilegium att få sitta och njuta av ett sånt fantastiskt gitarrspel och Lisas helt otroliga röst! Lisa bjöd på ett plock av låtar från sin långa karriär. Som avslutning fick vi höra den fantastiska  ”Himlen runt hörnet”. Lisa bjöd in publiken till sång och det var roligt att se hur hon riktigt häpnade över publikens sång och engagemang! 

Under hösten kommer det finnas möjlighet att se fler evenemang i Cassels. Ta chansen! Varför ska man åka till Stockholm när Grängesberg och Cassels finns ”runt hörnet”? https://www.cassels.eu/aktuell-program/

Text: Anna-Lena Didić

Foto: Linnea Didić

Kommentarerna är avstängda