News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Länsmiddag på Örebro slott

Länsmiddag på Örebro slott

2023-05-28

I fredags kväll höll lanshövding Lena Rådström Baastad en middag på slottet i Örebro. Till denna middag var det speciellt utvalda gäster. Varje kommunalråd bjöd med två speciella gäster från sin kommun, dessa gäster var personer som man tycker har gjort en extra stor insats för kommunen. Kommunalråd Ewa-Leena Johanssons val blev Anders Zetterlund för allt fantastiskt arbete för de äldre i kommunen, samt Linnea Didić, för hennes insatser och engagemang för den yngre generationen. 

De inbjudna fick även möjlighet att i sin tur bjuda med någon på middagen. Här är vårt gäng från Ljusnarsberg samlat. Från vänster Anna-Lena Didić, Linnea Didić, Ewa-Leena Johansson, Natalie Peart, Anders Zetterlund samt Inga-Lisa Hjärtmyr. 

Dags att sätta sig vid dukat bord för att avnjuta en tre rätters middag.

Under middagen presenterade landshövding Lena Rådström Baastad de speciellt utvalda och inbjudna gästerna. Här berättar hon om Anders Zetterlunds och PRO Kopparbergs bedrifter och aktiviteter; gå-bingo, musik, resor, rullstolspromenader, lottförsäljning till välgörande ändamål m.m. m.m.

Linnea Didić står istället för aktiviteter för de yngre i kommunen. Här är det framför allt dans och musik som gäller, men även andra aktiviteter som påskpromenad, luciatåg, hemesterjakt, insamling till världens barn och mycket mer.

 

Anders, Inga-Lisa och Linnea i trevligt samtal med landshövdingen efter middagen.

Ett stort GRATTIS och TACK för allt ni gör för oss ljusnarsbergare, säger vi på Kopparbergarn till Anders och Linnea. Tack säger också jag som fick möjlighet att delta på denna mycket trevliga tillställning!

Foto: Anna-Lena Didić, samt någon gäst på slottet.

Text: Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda