News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Laguppställning spikat; Volt Ljusnarsberg


Laguppställning spikat; Volt Ljusnarsberg

Pressmeddelamde 2022-04-14

På tisdag 12:e april samlades medlemmar av Volt i Ljusnarsberg för att fastställa laguppställningen åt kommunvalet 2022!
Resultatet blev att Ralf Nielsen kommer att toppa listan följd av Joel Kromm, Jens Nielsen och Hendrik Bijloo. Eftersom Volt inte har låst sina vallistor kommer vi de kommande månader fortsätta och rekrytera fler medlemmar och utöka listan!

Nu är det viktig att visa att några kända politiker och några starka nya namn kommer att ställa upp för ett parti som ännu inte är känd i Sverige. Vi har sett i andra länder att det går att bryta igenom med Volts förnyande och progressiva politik, men självklart inser vi att det kommer att kräva mycket arbete för att förtjäna Ljusnarsbergarnas förtroende!

I vår politik kommer vi fokusera på ungdomens förutsättningar att bo kvar i Ljusnarsberg och att förstärka föreningslivets möjligheter att jobba framgångsrik i vår kommun!

”Så kul att gå in i valrörelsen med ett bra och sammansvetsad gäng” kommenterar Ralf Nielsen. ”Det blir tufft, men jag skräms aldrig av lite svårigheter. Jag har ju jobbat som Junisledare” skrattar han.

”Ungdomars röst kommer inte fram tillräckligt tydligt i Ljusnarsbergs KF. Jag är en som inte sitter och klagar, men kliver upp och gör något åt saken” säger tvåan på listan Joel Kromm.

”Så bra att det klaffar i Ljusnarsberg. För oss i Volt brukar det vara lättare att få ihop listor i större städer, men vi vill vara en progressiv röst i hela Sverige, så det är utmärkt att vi även kampanjar i mindre kommuner” kommenterar en nöjd Michael Holz, ordförande för Volt Sverige.

Kopparberg, 2022 04 14

Volt Ljusnarsberg Volt Sverige
Ralf Nielsen Michael Holz
Gruppledare Ordförande

Kommentarerna är avstängda